grootkeukenmedewerker
inhoud

Als grootkeukenmedewerker voer je, volgens instructies van de verantwoordelijke, voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) en vaat uit.

Je verwerkt ingrediënten tot basisbereidingen binnen een grootkeuken door het toepassen van basiskooktechnieken stoven, koken, bakken en blancheren. 

Je bereidt de maaltijddistributie voor en verzorgt de dienst aan de toonbank of het buffet.

 
opbouw
 

De opleiding Grootkeukenmedewerker bestaat uit 3 modules:

  • initiatie keuken
  • grootkeukentechnieken
  • verdeelsystemen grootkeuken
duur van de opleiding

Dit is een modulaire opleiding die wordt afgewerkt op het eigen leertempo van de jongere.

 
certificaten / attesten
Op het einde van de opleiding behaal je het certificaat Grootkeukenmedewerker. 
Tijdens de opleiding behaal je ook het attest HACCP.
terug naar aanbod

jongeren met dromen, toekomst in techniek

HTI Sint-Antonius - Holstraat 66 - 9000 GENT -  09 235 04 20 - info@htisa.be

Privacyverklaring

  • Facebook
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram