hulpkok
inhoud

Als hulpkok vooer je voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Je verwerkt ingrediënten door het toepassen van basiskooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. 

Je bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken. 

Je organiseert, volgt keukenprocessen op en geeft instructies aan keukenmedewerkers.

 
opbouw
 

De opleiding Hulpkok bestaat uit 5 modules:

vooropleiding

De opleiding Keukenmedewerker is de basis voor de opleiding Hulpkok.

duur van de opleiding

Dit is een modulaire opleiding die wordt afgewerkt op het eigen leertempo van de jongere.

 
certificaten / attesten
Op het einde van de opleiding behaal je het certificaat Hulpkok.
Tijdens de opleiding behaal je ook het attest HACCP.
terug naar aanbod

jongeren met dromen, toekomst in techniek

HTI Sint-Antonius - Holstraat 66 - 9000 GENT -  09 235 04 20 - info@htisa.be

Privacyverklaring

  • Facebook
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram