keukenmedewerker
inhoud

Als keukenmedewerker help je de chef en het ander personeel voor, tijdens en na de dienst.

Je volgt de instructies van de verantwoordelijke en voert de mise-en-place en de vaat uit. Je schikt schotels en verwerkt ingrediënten tot basisbereidingen door ze te stoven, te bakken, te koken of te blancheren.

Je werkt steeds hygiënisch en veilig.

 
opbouw
 

De opleiding Keukenmedewerker bestaat uit 2 modules:

  • initiatie keuken 
  • keukentechnieken 
duur van de opleiding

Dit is een modulaire opleiding die wordt afgewerkt op het eigen leertempo van de jongere.

 
certificaten / attesten
Op het einde van de opleiding behaal je het certificaat Keukenmedewerker.
Tijdens de opleiding behaal je ook het attest HACCP.
vervolgopleiding
Een vervolg op deze opleiding is de opleiding Hulpkok.
terug naar aanbod

jongeren met dromen, toekomst in techniek

HTI Sint-Antonius - Holstraat 66 - 9000 GENT -  09 235 04 20 - info@htisa.be

Privacyverklaring

  • Facebook
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Beschrijf uw afbeelding.