Hulpkok
Studiedomein
DBSO - VOEDING
opleiding
hulpkok DBSO
inhoud van deze opleiding
De hulpkok voert voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Hij verwerkt ingrediënten door het toepassen van basiskooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Hij bestelt en ontvangt voedingsmiddelen binnen de keuken. Hij organiseert, volgt keukenprocessen op en geeft instructies aan keukenmedewerker.
voor wie
Je bent in het bezit van een getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs en je wil leren én werken.
Organisatie van deze opleiding
Dit is een modulaire opleiding en bestaat uit 5 modules.
Te behalen certificaten of attesten
Voor elke module wordt een deelcertificaat uitgereikt. Nadat alle deelcertificaten werden verworven, ontvang je het certificaat hulpkok . Samen met de leerplandoelstellingen van de derde graad bso, kan het studiegetuigschrift van het tweede leerjaar van de derde graad worden uitgereikt.
Wat na deze opleiding?
Na het behalen van een certificaat kan je aan de slag op de arbeidsmarkt.
Beschrijf uw afbeelding.