medewerker snackbar - taverne
inhoud

Als medewerker snackbar-taverne verzorg je de keukenbereidingen, de bardienst en de bediening van klanten in een snackbar of taverne.

Je leert bereidingen maken in de keuken; hoe de bardienst te verzorgen en hoe je klanten moet bedienen.

Daarnaast leer je hoe je moet werken in een sneldienstrestaurant.

 
opbouw
 

De opleiding Medewerker snackbar - taverne bestaat uit 2 modules:

  • snackbar - taverne
  • sneldienstrestauratie 
duur van de opleiding

Dit is een modulaire opleiding die wordt afgewerkt op het eigen leertempo van de jongere.

 
certificaten / attesten
Op het einde van de opleiding behaal je het certificaat Medewerker snackbar - taverne.
terug naar aanbod

jongeren met dromen, toekomst in techniek

HTI Sint-Antonius - Holstraat 66 - 9000 GENT -  09 235 04 20 - info@htisa.be

Privacyverklaring

  • Facebook
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram