Uitgelichte berichten
nieuws

AVS: Schoolmama's op bezoek bij de minister

22 Feb 2016

Mama’s van leerlingen uit het hoger technisch instituut in Gent mochten vandaag op de koffie bij de minister van onderwijs. De minister stelt foto’s van leerlingen en hun gezin tentoon op het kabinet. Een professionele fotograaf bezocht de families en maakte een fototentoonstelling. De minister was gecharmeerd door de foto’s toen ze vorig jaar de school bezocht en een jaar later mogen de mama’s op bezoek bij de minister.

 

Klik hier voor het filmpje.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

jongeren met dromen, toekomst in techniek

HTI Sint-Antonius - Holstraat 66 - 9000 GENT -  09 235 04 20 - info@htisa.be

Privacyverklaring

  • Facebook
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram