keukenmedewerker
Wat leer je
In de opleiding keukenmedewerker duaal leer je helpen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten opslaan en de keuken schoonmaken om een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast. Je leert dit op school én op de werkplek.
​
Organisatie van deze opleiding
Dit is een duale opleiding. De opleiding op school bestaat uit 2 onderdelen: de Algemene Vorming (OK2) en de Beroepsgerichte Vorming (BK2 Keukenmedewerker). De combinatie van school-werk omvat 38 opleidingsuren per week. Je gaat aan de slag te gaan in de horecasector, met wisselende werkuren, ook op zon- en feestdagen.
​
Te behalen certificaten of attesten
Deze opleiding wordt ingericht op het niveau van de 2e graad arbeidsfinaliteit. Dit kan leiden tot een getuigschrift van de tweede graad van het secundair onderwijs.
​
Wat na deze opleiding?
Dit is een arbeidsmarktgerichte opleiding. Na het volgen van deze opleiding kan je aan de slag gaan op de arbeidsmarkt.
​



Beschrijf uw afbeelding.
