Uitgelichte berichten
nieuws

De Standaard: we moeten af van het watervalsysteem - 2 leerlingen uit ons centrum deeltijds onderwij

We moeten af van de waterval. Het is de steeds weer terugkerende kreet in het debat over de hervorming van het secundair onderwijs. Die koude douche van ons onderwijs, dat afzakken van een hoog aangeschreven richting (zeg maar aso) naar lagere (tso, bso) creëert frustratie en schoolmoeheid, waardoor mensen de school verlaten zonder diploma. Maar hoe voelt het om in die waterval terecht te komen? En hoe krabbel je daarna weer op het droge?

Eli en Tessa getuigen.

Her artikel vind je hier.

jongeren met dromen, toekomst in techniek

HTI Sint-Antonius - Holstraat 66 - 9000 GENT -  09 235 04 20 - info@htisa.be

Privacyverklaring

  • Facebook
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram