Wafelverkoop

Op vrijdag 26 januari verkochten de leerlingen van 7BVI en 7BIE wafels en chocomelk ten voordele van hun studiereis naar Barcelona. Me gustas mucho!

Try out - lezing: Opkomst Amerikaans Imperialisme - dinsdag 20 februari 16u45

: “De twintigste eeuw : Opkomst van het Amerikaans Imperialisme” Een lezing door Frank Vanhaverbeke (try out) Op dinsdag 20 februari om 16.45u in de Flora zaal van het HTISA. De twintigste eeuw werd gekenmerkt door een steeds grotere invloed van de Amerikaanse politiek, het Amerikaanse militaire apparaat en de Amerikaanse cultuur in zowat alle landen van de wereld. De rol die Amerika hier vaak in speelde, was die van 'bevrijder', 'voorvechter van de democratie', 'bewaker van de mensenrechten', 'de politieman van de wereld'... Als we naar de echte feiten kijken, zien we een heel ander verhaal opduiken. In deze lezing probeer ik het volgende uit te leggen : - de rol van de V.S. in de Eerste

Eerste nieuwsbrief OKAN!

Hoera! De eerste nieuwsbrief van OKAN HTISA is er! En hij is de moeite waard. Lees hem op onze website of met een klik hier!

Inschrijvingen 2018-2019

Volgend jaar is het zover: uw kind zet de stap van het lager naar het secundair onderwijs! Voor het schooljaar 2018-2019 verlopen de inschrijvingen voor de eerstejaars voortaan via een online aanmeldingssysteem. Alle Gentse secundaire sch Hier vind je de brochure met meer info over hoe, waar en wanneer je kan inschrijven.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

jongeren met dromen, toekomst in techniek

HTI Sint-Antonius - Holstraat 66 - 9000 GENT -  09 235 04 20 - info@htisa.be

Privacyverklaring

  • Facebook
  • Facebook Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram